wie is wie

Anke Engelbertink – Zang
———

Anke is vanaf haar tienerjaren actief als zangeres. Haar passie voor muziek en theater is groot. Zo heeft ze al diverse hoofdrollen vervuld in musicalproducties. Naast een aantal soloprojecten heeft ze in 2010 een akoestisch combo opgericht: Anke & Friends. Het combo groeide al snel uit tot kwintet en begon zich met een breder repertoire te ontwikkelen tot pop/rock & soul coverband met een toenemende agenda. Anke heeft zich ontpopt als echt podiumdier. Haar stem is helder en geoefend met een powerful rockrandje!

Marlène Simons – Zang
———

“Een van de dingen waarvan je zeker moet genieten is muziek! Door muziek voel je dingen intenser. Het kan al je emoties raken. En dat is wat ik wil bereiken als ik zing”. Aldus Marlène. Deze veelzeggende quote typeert haar ten voeten uit en met dezelfde intentie en emotie staat ze ook te zingen. Marlène heeft een jarenlange toerervaring door Europa achter de rug en heeft onder andere deel uitgemaakt van de girlsband De L’Amore. Zelf heeft ze een Acrobatic & Limboshow geleid en met name daarmee door Duitsland getoerd. Kortom; een veelzijdig en professioneel artieste!

Jan Dijkstra – Bas/Zang
———

Jan brengt veel routine en ervaring in. Met een achtergrond als drummer bast Jan vanuit dat drumbegrip, wat tot een superstrakke basis leidt bij H!5ve. Voor Jan is muziek zijn second life. Vanaf z’n achtste musiceert hij: van trompet tot melodisch slagwerk en van triangel tot slagwerker in diverse muziekschool- en conservatoriumprojecten. Als instructeur/dirigent heeft hij voor diverse korpsen en verenigingen gewerkt. Zijn overige beroepsachtergrond is marketing en reclame, en dat komt weer mooi van pas voor de PR en promotie van H!5ve.

Iwan van de Weer – Gitaar
———

Iwan heeft een brede achtergrond en interesse en beheerst vele stijlen: Tussen jazz en hardrock voelt hij zich thuis. Iwan is als jazzgitarist opgeleid aan het ArtEZ Conservatorium te Enschede. Hij heeft masterclasses gevolgd bij verschillende jazzmusici uit de Nederlandse, Belgische en internationale jazzwereld. Momenteel is Iwan docent klassieke en elektrische gitaar in Musikhaus Vreden te Duitsland. Iwan wordt regelmatig ingehuurd voor musicals en grote projecten als Sinfonic Rock Night Nordhorn en Sinfonic Rock Night Steinfurt.

Mike ter Haar – Drum
———

Mike is een nog jonge maar geroutineerde drummer en heeft al veel ervaring opgedaan in diverse combinaties en coverbands waaronder Manhattan. Een gedreven talent met de wens zich elke keer te verbeteren. Op z’n 9de stond hij voor t eerst op de bühne en wist hij dat dit z’n grootste passie zou worden. Bij H!5ve vormt hij met Jan het perfecte tandem. In deze combinatie komen veel stijlen aan bod waarin Mike z’n muzikale ei helemaal kwijt kan.

Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Neem contact op!